24/24 en 7/7 bereikbaar Brusselsesteenweg 18, 9280 Lebbeke 052 41 44 55 info@rouwcentrum-vandamme.be

Livestream

Live uitzending uitvaart

Of men nu afscheid neemt in een kerk, aula of in een ander gebouw, wij beschikken over de juiste apparatuur en maken op discrete wijze een opname en/of livestream. Sinds de coronamaatregelen wordt een livestream van een uitvaart veel gevraagd. Het biedt de familie en kennissen de mogelijkheid om van thuis uit de dienst te volgen. Ook voor mensen die een dienst niet kunnen bijwonen door ziekte of verblijf in het buitenland is het een ideale oplossing.

Als uitvaartbedrijf met een hart voor de mensen, vinden we het vanzelfsprekend dat we tijdens deze moeilijke periode livestreaming gratis aanbieden. Onze aula is voorzien van de juiste infrastructuur om dit in hoge kwaliteit te verwezenlijken. De livestream kan geheel priv├ę aangeboden worden of ge├»mplementeerd worden in de rouwpagina zodat het publiek kan meekijken. Nadien krijg de familie een opname in hoge resolutie.

Klik hier voor meer info

Het verlies van een dierbare is een ingrijpend gebeuren, wat kan samengaan met tal van emoties. Het is dan ook belangrijk dat u beroep kan doen op een begrafenisondernemer die u in alle vertrouwen een professionele, persoonlijke en discrete begeleiding kan bieden.

Contacteer ons